please activate JavaScript in your browser
Quartes
Rundvee Varkens Pluimvee Kalkoenen Konijnen Schapen Paarden
  

Startpagina
Professionele veehouders
Hobby dierenkwekers
MyQUARTES
Corporate Info
Kwaliteitslabels          
Dienstverlening
Robotmelken
QUARTES-Seeds         
Marktprijzen
Q-bibliotheek          
Klant in beeld
Interessante sites
Werkaanbiedingen
Routebeschrijving
Registratie
Evenementen
Nieuws
Quartes
 
QUARTES
 
 
Ruwvoeder is een essentieel onderdeel voor de voeding van onze herkauwers. Voor het beste financieel resultaat is het dus erg belangrijk over goed ruwvoeder te beschikken. De basis hiervoor wordt gelegd door de uitzaai van kwaliteitszaad.
Binnen Versele Nutrition zorgt QUARTES voor de productie en de verdeling van zaden. Het ruime assortiment van soorten en rassen stelt de landbouwer in staat een gepaste keuze te maken naargelang het bedrijfstype, de gewenste bedrijfsvoering, de bodemsoort, enz.
 
Het assortiment van QUARTES is uitgebreid: maïszaden en graszaden.
De missie van QUARTES is te streven naar producten (soorten, rassen, mengsels) die de gebruiker het beste eindresultaat opleveren.
 
 

 
 
Door gebruik te maken van de kennis in de diervoeding, via Versele Nutrition, en de samenwerking met diverse nationale en internationale proefcentra en kwekers, wordt steeds een gerichte keuze gemaakt naar nieuwe producten.
Om de kwaliteit te garanderen gebeurt de productie van de granen en graszaden in eigen beheer. Dit vanaf de uitzaai van vermeer-deringszaad te velde bij erkende landbouwer-vermeerderaars tot het verpakken van het af te leveren eindproduct. Ook wordt gans het productieproces gevolgd door officiële controle-instanties en zijn we GMP erkend voor de granen.
 
Met topkwaliteit: topresultaat verzekerd!

Hoofdkantoor: QUARTES nv
Kapellestraat 70
B - 9800 Deinze
Tel.: +32 (0)9 381 32 00
Fax.: +32 (0)9 386 85 13
Vestiging Aalter: QUARTES Zaden
Nijverheidslaan 1
B - 9880 AALTER
Tel.: +32 (0)9 374 11 40
Fax.: +32 (0)9 374 09 73